Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Halloween buliba jó programok...

Halloween buliba jó programok 3 db 12 évesnek?

Figyelt kérdés
Egyébként a szellem idézésre gondoltam,de azt hogy lehetne összehozni?Van még pár ötletem,ha a karod leírom üzenetben :)

2013. okt. 30. 09:43
 1/4 anonim válasza:
A kísértetház a tuti!
2013. okt. 30. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk általánosban sokszor csináltak halloween bulit. Be kellett öltözni ijesztő jelmezbe, rémisztő sütiket kellett sütni és volt "padlás" mint program. Rengeteg régi tabló, bútor volt fent eredetileg, ezekből csináltak egy labirintust. Bujkálni kellett, hajolgatni, kúszni-mászni. A tanárok pedig elbújtak beöltözve. Gyertyákat, lámpákat, ijesztő maszkokat, koponyákat, képeket, bábukat tettek mindenhova. Valamint számozott dísztököket. Kaptál egy kis papírt és fel kellett írnod a tökök sorszámát, meg kellett találnod mindet, ha végig haladtál a labirintuson. Közben "hangulatos" zene szólt, hörgés, sikolyok. A tanárok pedig beöltözve ijesztgettek, mögötted ment csendben és megfogta a vállad, lehasalt az "út" mellett és elkapta a bokád, odahajoltál a tökhöz, hogy leírd a számát és ő mellőle ugrott ki, szekrényt, ha kinyitottad meg ilyenek. Mi nagyon szerettük. Volt számos feladat nélkül is, de úgy unalmas volt. Ilyet a kertben is lehetne, kint az utcán elrejtetek dolgokat és meg kell találni, írtok titkos jeleket, üzeneteket. Nekem tetszene:) Én kíváncsi vagyok az ötleteidre. :)
2013. okt. 30. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző! Oltári jó fej tanáraitok voltak! :D
2013. okt. 30. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2013. okt. 30. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!