Nyugati aluljáróba valami nyitva van?
Figyelt kérdés
elég messze van, ezért nem utaznék fölöslegesen, de ha nyitva van, akkor elmennék Párommal körülnézni, mert ma mindketten szabadnaposak vagyunk ugye.
De nem tudom, hogy az aluljárósok ilyenkor dolgoznak-e?!
ha túl nagy hülyeséget kérdeztem volna, bocsánat... elég egy nem is válasznak.
Köszönöm
2013. okt. 23. 11:44
1/3 anonim válasza:
"Szerdán (október 23.): szinte kizárólag a benzinkutak, édesség- és vendégboltok, a kiemelt idegenforgalmi helyek üzletei, a vendéglátóhelyek, a szórakozó helyek, és a non-stop üzletek lehetnek nyitva. Ezen kívül még kinyithatnak a bevásárlóközpontok vendéglátó- és szórakozóhelyei is. A a plázák üzletei, a hipermarketek, a posták és a szolgáltatók viszont zárva tartanak."
szerintem ne indulj neki
2/3 anonim válasza:
Néhány büfé általában nyitva szokott lenni a Westend is nyitva van, de ott is csak a mozi meg a gyorséttermek azok ahová belehet menni az üzletek zárva vannak.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. okt. 23. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!