Nem kell lepontozni! kérdése:
Minek öltözzek be Halloween-ra? 12/L
Figyelt kérdés
A legkobb barátnőm meghívott egy Halloween bulira, de fogalmam sincs minek öltözzek be. Ötleteket várok! ;-)2013. okt. 19. 11:13
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem engednek el a szüleid úgyhogy kár is ezen agyalni.
2/13 A kérdező kommentje:
De a legjobb barátnőmék rendezik, náluk lesz és elengednek!
2013. okt. 19. 12:23
3/13 anonim válasza:
Boszorkány, ördög, töklámpás (:DD), szellem, vagy csak zöld szörny :D
4/13 anonim válasza:
Legkobb barátnő rendezi... evidens, hogy elengednek.. tök logikus.
Öltözz be örömlánynak.
5/13 anonim válasza:
banán-nak, vagy maradj a klasszikusoknál vámpír,boszorkány...
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :-) 4-es, neked mi bajod van, irigykedsz hogy neked persze nem volt lehetőséged ilyesmikre??? Amúgy megkérdeztem a szüleimet, ELENGEDNEK!
2013. okt. 19. 17:55
7/13 A kérdező kommentje:
És mekkora nagy bunkó vagy csak azért jössz ide hogy mindenkit lehordjál! Öltözz be te örömlánynak! Pfff.... Mindjárt hányok tőled!
2013. okt. 19. 18:06
8/13 anonim válasza:
Szerintem a legtutibb egy zombi kislány pizsamában v. Zombi nővérke csak ezekhez kell művér
9/13 anonim válasza:
Szia elõzö vok ha nem akarsz müvért használni vagy nem vagy biztos hogy kell de jó ötletnek találoda zombi-s izét irj privibe.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi az üziket, eldöntöttem hogy vámpír leszek! :D
2013. okt. 20. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!