Halloweenre modnjatok jó tippeket?
Nem értem, miért kell lepontozni valakit csak azért, mert a halál után sírás helyett az életet élvezi. A fél családom nem él már, egy részét olyan körülmények közt irtották ki, amit sokan elképzelni se tudnak, és megbocsássatok, de nem egy évben egy napig kell emlékezni Rájuk.
Egyébként a narancs-fekete dísz, jelmezverseny, csajoknak sütiverseny kombó, és biztosított a kaja. Esetleg ijesztő koktélkeverés a pasiknak, és erre sincs gond. Nekem az örök kedvenc a mozzarella-paprikás olívabogyó szelet szem. Piros ételfestékkel vagy erőspistával vérereket is rajzolhatsz rá. Nyilván töklámpás és sütőtök/sütőtöktorta/sütőtökkrém kenyérre. Gyertyák mindenütt, horrorfilm vagy ilyesmi, esetleg egy kültéri ajtó, amit félig nyitva hagysz, és a szél játszik vele. Néha nagyon hátborzongató tud lenni :D
A lufi nagyon jó ötlet, én idén tuti megcsinálom
Dekoráció: szellemek, denevér, Drakula, töklámpás
Film: jó horrorfilm
Halloween-i jelmezes party??
fekete kartonból denevér...szellemek fehér kartonból...gumicukorgiliszta:) horror filmek...jelmezes buli...
nekem akkor van a szülinapom...31én elmegyünk a szórakozóhelyre, ahol a zenélünk és feldíszitjük a következő napi szülinapi bulimra a helyet:)
aznap barátnőmmel és férjemmel, hugommal és az ő barátjával horrorfilmezünk :) másnap meg halloweenesen ünneplünk...beöltözös lesz a buli is :)
már várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!