Idén Halloweenkor elmegyünk csokit kéregetni mit mondjunk? Valami jó szöveg kéne :D
Figyelt kérdés
A csokit vagy csalunk az túl egyszerű valami jobb?? De ne túl hosszút :D2013. okt. 8. 20:28
11/14 anonim válasza:
"Halottak napja meg november1-jén van BOCS!!"
November 1.-én Mindenszentek napja van BOCS!! Halottak napja november 2.-a.
Jobb lenne, ha a kis halloween-ednél maradnál, és nem szólnál bele a Magyar szokásokba, ha nem értesz hozzá!
12/14 anonim válasza:
Hogy is csalsz mosolyt evvel más arcára? (Már bocsi , hogy megkérdem) . De Nálunk inkább Mérget csalnak más arcára, mivel a semmiért csak úgy csokit kell adni nekik!
13/14 anonim válasza:
Szia ,én is zívesen elmennék ,meg a barátnőimmel Halloweeni bulit is rendezünk ,és beöltözünk minden évbe , TÖK JÓÓ ,csak az a baj ,hogy itt egyeltalán nem szokás a csokikéregetés... Hülyének néznének ,h mi az istent akarunk... Adnának ,a mamáink ,ha hozzák elmennénk ,, De az 1 kicsit fura lenne .. :// Na mind 1 ,te hol laksz? CSak azért mert én még nem hallottam olyant h magyarországon lehet ilyet csinálni , mármint szokás .. Kiváncsi vagyok :))
14/14 anonim válasza:
kérdező, miért csak a halottak napján emlékezel vissza a halottakra? hiszen bármely napon lehet ilyet tenni, karácsonykor is, szülinapodon is, vagy egy hétköznapon is tehát... És szerintem nem kell halottakat tisztelni, az egy kicsit beteges... Mint ahogy temetőbe sem kell elmenni, mert ha meglátogatod egy halott ember testét, azzal nem az embert látogatod, hanem csak egy élettelen tárgyat... Ha a halottakra akarsz vissza emlékezni akkor emlékezz, de ezeket nem kell temetőkben, meg nem kell ünnepekhez kötni. Mindenki azt csinál október 31-én amit csak akar. Nov.1-je mindenszentek napja amúgy meg elárulná nekem valaki miért ilyen bunkó mindenki itt Magyarországon tisztelet a kivételnek. 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!