Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Portrérajz diplomaosztóra,...

Portrérajz diplomaosztóra, nem elcsépelt dolog?

Figyelt kérdés

A páromnak lesz decemberben a diplomaosztója, ha minden jól megy. Mit szólnátok ehhez az ötlethez?

Úgy gondoltam, hogy mind a ketten rajta lennénk egy a4-es méretű képen.

2013. okt. 6. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A diplomaosztó a párodról szól, nem rólad. Tipikus eset, hogy magadnak akarsz ajándékot és megemlékezést.
2013. okt. 6. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért akarnék magamnak ajándékot? Azért mert egy közösképünk lenne?
2013. okt. 8. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. EZ a nap a párodról szól, nem a kettőtök kapcsolatáról!

Basszus, lehet, két év múlva nem is vagy vele, és a diplomaosztójáról ez jusson eszébe? Minek vagy ilyen önző pitsa?

2013. okt. 8. 18:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Megjegyzem ez csak egy "kiegészítő ajándék lenne" Szerintem attól személyes, hogy én is rajta vagyok. Egyébként nagyon kedves vagy a jövőmet illetően.
2013. okt. 8. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kedves vagyok, hanem tapasztalt, és hidd el, örülnék, ha tévednék. Sok sikert és boldogságot nektek, de ez valóban "csak" kiegészítő ajándék legyen.

Őszintén, szívemből kívánok nektek sok boldogságot egy hosszú életre. És kívánom, ezt a rajzot az unokáitok is lássák!

Nem vagyok rossz, csak láttam egy-két dolgot.Ne legyen igazam, és talán nem is lesz, mert nem akarom.

2013. okt. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!