Szalagavató! Mit adjak legjobb barátnőmnek a szalcsijára?
Mit szokás? Virágcsokor? És/vagy még valami?
Még sosem voltam ilyenen..
Illetve,vendégként miben menjek?Valami elegánsabb koktélruha?+magassarkú? Bár magas lány vagyok..
Ti mennyire szoktatok kiöltözni?
Hehe, az Egyesnek igaza van, nekem is rögtön ez jutott eszembe. :P
Amúgy meg nem szokás "szalcsira" ajcsit adni, max. virágot.
Szalcsi= Szalagavató..de olyan hosszú kiírni,inkább így rövidítem.
Ettől a kérdés még értelmes,aki nem érti,ajánlom a Google-t,mint szótárt...
Köszönöm.
Úgy látszik, már öreg vagyok, mert ezt a becézős nyelvet nem vagyok képes megtanulni.
Én - ellentétben a többiekkel - úgy gondolom, virágot sem kell vinni, mert úgysem tudná hova tenni. Virágot inkább majd ballagásra, de azt is csak akkora mennyiségben, hogy szegény lány elbírja. Ráadásul szalagavató után a srácok el szoktak menni after party-ra, így a virág úgyis előtte ér oda, szegény szülők cipekedhetnek.
Az öltözködés, bár iskolánként valószínűleg változó, mindíg igen elegáns, tehát a koktélruha-magassarkú megfelelő. Az anyukák kosztűmben szoktak megjelenni, apukák öltönyben. Szóval, megadják a módját.
Szerintem inkább segiteni kellene a kérdezőnek..nem piszkálni a röviditésért.
Na szóval én anno a legjobb barátnömnek nyakláncot és virágot vettem.(Én "csak" édességet kaptam,de ez emberfüggő ki-mit szeret.)
Hát valami elegáns ruhát választanék,de nem kell ezt túl bonyolitani..
Nadrág/elegáns felsővel ha nem szereted a szoknyát...ha igen akkor valami csinos egyberészest.
Remélem tudtam segiteni!
Utolsó,köszönöm:)
Már megvolt a rendezvény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!