Budapesti tűzijáték?
Sziasztok.
Barátnőm minden áron meg akarta nézni idén Pesten a tűzijátékot,ezért vettünk az ICre jegyet ma.
Most nézem az interneten,hogy elég sz*r időt mond Pestre
estére-hajnalra,sanszos,hogy le fogják fújni a tűzijátékot?
23 órára a tűzijátéknak rég vége. EMiatt nem fog elmaradni. Az más kérdés, hogy vidékieknek nem lesz kellemes szakadó esőben és viharban közlekedni :) És a nem vidékieknek sem :)
Én szerencsére 3 perc alatt Lánchídnál vagyok :)
Hát, nem tudom...
Mi egyszer mentünk ki közelről megnézni a tűzijátékot (a gyerekek miatt), a Margit-híd közepén foglaltunk egy jó kis helyet, a tűzijáték előtt már 2 órával...
Aztán hiába volt jó helyünk, a tömeg óriási volt, lökdösődtek, nyomakodott mindenki, egy rémálom volt az egész...
Amikor meg vége lett, akkor 1 órán keresztül nem járt egy jármű sem a tömeg miatt, gyalogolhattunk a Moszkva térig...
No, azóta itthonról nézzük, a TV-ben sokkal jobban látszik minden, mint élőben!!!...
A Margit-híd közepéről az egész tűzijátéknak csak a felét lehet látni... Talán a Várból, vagy a Parlament előtti rakpartról jobb lenne a kilátás?...
Amúgy én Bp-en lakom, de lebeszéllek, mert nem éri meg az egész, hogy órákon keresztül utazgassatok emiatt... Nagyot fogtok csalódni!...
"Amúgy én Bp-en lakom"
Pesten laksz és azt sem tudod hogy honnan érdemes nézni?? A Vigadó elől pl. pompás. Hely is van. Aki meg kiáll egy híd egyméteres járdájára az meg is érdemli - már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!