Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Budapesti tűzijáték?

Budapesti tűzijáték?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Barátnőm minden áron meg akarta nézni idén Pesten a tűzijátékot,ezért vettünk az ICre jegyet ma.

Most nézem az interneten,hogy elég sz*r időt mond Pestre

estére-hajnalra,sanszos,hogy le fogják fújni a tűzijátékot?

2013. aug. 18. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
igen... inkább váltsátok vissza a jegyet. Vagy mittomén... megnézitek a tv-ben azt jónapot.
2013. aug. 18. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Hűvösebb idő lesz kedden, és délután felhős, de az eső esélye csak 10%. Eső miatt nem fújják le. Vihart pedig nem jeleznek.
2013. aug. 18. 22:36
 3/8 anonim válasza:
Hol nézeted mert én eddig sehol sem láttam ilyet.
2013. aug. 18. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem Win8-on a nyitó oldal csempéin van az időjárás jelentés, és ott.
2013. aug. 18. 23:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Itt már jelzi a vihart:

[link]

Sz*r helyzet :D

2013. aug. 19. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:

23 órára a tűzijátéknak rég vége. EMiatt nem fog elmaradni. Az más kérdés, hogy vidékieknek nem lesz kellemes szakadó esőben és viharban közlekedni :) És a nem vidékieknek sem :)

Én szerencsére 3 perc alatt Lánchídnál vagyok :)

2013. aug. 19. 01:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom...

Mi egyszer mentünk ki közelről megnézni a tűzijátékot (a gyerekek miatt), a Margit-híd közepén foglaltunk egy jó kis helyet, a tűzijáték előtt már 2 órával...

Aztán hiába volt jó helyünk, a tömeg óriási volt, lökdösődtek, nyomakodott mindenki, egy rémálom volt az egész...

Amikor meg vége lett, akkor 1 órán keresztül nem járt egy jármű sem a tömeg miatt, gyalogolhattunk a Moszkva térig...

No, azóta itthonról nézzük, a TV-ben sokkal jobban látszik minden, mint élőben!!!...

A Margit-híd közepéről az egész tűzijátéknak csak a felét lehet látni... Talán a Várból, vagy a Parlament előtti rakpartról jobb lenne a kilátás?...

Amúgy én Bp-en lakom, de lebeszéllek, mert nem éri meg az egész, hogy órákon keresztül utazgassatok emiatt... Nagyot fogtok csalódni!...

2013. aug. 19. 04:20
 8/8 anonim válasza:

"Amúgy én Bp-en lakom"

Pesten laksz és azt sem tudod hogy honnan érdemes nézni?? A Vigadó elől pl. pompás. Hely is van. Aki meg kiáll egy híd egyméteres járdájára az meg is érdemli - már bocs!

2013. aug. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!