Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Kívánság lámpást lehet felenge...

Kívánság lámpást lehet felengedni?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy állítólag már nem lehet őket felengedni. Jövőre lesz az esküvőnk, és nagyon szép lenne párat felengedni! :)
2013. jún. 9. 12:38
 1/7 Oversoul 1 válasza:
2013. jún. 9. 12:57
 2/7 Oversoul 1 válasza:
2013. jún. 9. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel tűzveszélyes főleg nyáron amikor vagy szárazság és forróság van vagy szakadó eső, így nem ajánlott felengedni ezeket. Be is van tiltva bár arról nem találtam konkrét leírást hogy azt is büntetik-e aki megvásárolja és felengedi. De egyik ismerősöm akart felengedni ilyet és akkor a szomszéd rendőr mondta hogy felejtse el mert megbüntethetik érte. Ennél biztosabbat nem tudok csak az a két oldal van amit az előttem szólóak belinkeltek. De én ezzel nem szórakoznék mert tényleg veszélyes lehet, és ezek nem valami biztonságosak mert simán lezuhanhatnak elég ha egy száraz susnyásba aztán meg is van az erdő tűz, és akkor felelősségre is vonhatnak titeket ha kiderült hogy ez okozta és ha valamelyik szomszéd vagy bármelyik vendék köpni fog.
2013. jún. 9. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi anno pont leszartuk, felengedtünk vagy huszonhatot.

Az eldobott cigicsikk ezerszer veszélyesebb, mégse büntettek meg soha senkit, aki az utcán elpöccintette a dekket.

2013. jún. 9. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Engedjetek fel színes lufikat, az is olyan szép.
2013. jún. 9. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

tilos sajnos...

De szerintem ha rendőrségen be mentek szólni akkor lehet,hogy megengedik

2013. jún. 9. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Elméletileg a lufit is be kéne jelenteni, ha jól tudom!
2013. jún. 10. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!