Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Esküvőre bordó torta?

Esküvőre bordó torta?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a vőlegényem kedvenc színe a bordó ahogy az enyém is. Az összes díszlet és egyebek, szinte minden (függöny, asztaldíszek, koszorúslány ruha, meghívó,terítő stb..) bordó. És szeretnénk ha a torta is bordó lenne. Nekünk nagyon tetszik a tervrajza meg minden csak egy esküvőn nem furcsa a bordó torta?

2013. márc. 30. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem. Fotózom idén Németországban egy olyan esküvőt ahol a menyasszonyi ruha lesz fekete, bordó díszítéssel (elképesztően dögös). Meg ha furcsa is, ez a Ti napotok nem?!

Sok boldogságot! :)

2013. márc. 30. 12:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Nagyon aranyos vagy! :)
2013. márc. 30. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet a torta bordo, mondjuk feher viragokkal pl [link] , vagy feher bordo viragokkal pl [link] , de egy teljesen egyszinu torta nekem nem eskuvore valo. Kep nincs?
2013. márc. 30. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
nincs, mert még csak gondolkozunk rajta még nem csináltattuk meg, de nagyon szép amit linkeltél! Köszönöm! :)
2013. márc. 30. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:

A második link szerintem szuper.

Pont megfelelne egy esküvönek és bordónak is.

Nekünk is minden bordó volt ami kiegészítö. Nekünk a torta fehér volt, és bordó virágok, rózsák voltak rajta (élöek).

Nekünk az asztalközép volt bordó, és a koszoruslányoknak bordó-fehér ruhájuk volt. Szerencsénk volt mert egy szalonban találtunk a kicsitöl a nagyig minden méretben.

a csokrom hófehér volt, bordó rozsákkal.

Szóval a bordót és a fehéret jól lehet keveri. ami nem szép ha a bordó nagyon uralkodó szín lenne, mert akkor már nekem az nem igazán esküvöi jellegü.

2013. márc. 30. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!! :)
2013. márc. 30. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
A második linken lévő torta tényleg rendben van, ha fogyóztok ne nézzétek meg a linket. Evési rohamot okoz!
2013. márc. 30. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi~köszi
2013. ápr. 2. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!