Ajándékot el lehet adni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem illik, de egy porcelánszoborról lenne szó, amit még 13 évesen (6 éve) kaptam egy barátnőmtől, aki már évek óta nem a barátnőm. Különösebb emlékem nincs hozzá, csak egy nagy porfogó, ami foglalja a helyet a szobámban.2013. febr. 27. 22:48
1/7 anonim válasza:
Hát ha annyit amennyit kapsz érte megéri,akkor mért ne?Évek alatt össze is törhetett volna...
2/7 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak nem illik....
3/7 anonim válasza:
Ha kapsz érte pénzt akkor igen.
4/7 anonim válasza:
Ha olyan valakitől kaptam akit szeretek akkor nem adnám el soha, de a te esetedben miért ne? Ha nincs rá szükséged és már nem is a barátnőd szerintem eladhatod.
5/7 anonim válasza:
Én kaptam 8 éve egy olajsütőt, soha nem használtam, a héten adtam el.
6/7 anonim válasza:
Mi a kérds? Hogy van-e rá mód és vevő, vagy hogy a törvény engedi-e, vagy hogy illik-e?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem, nem vevőt keresek rá, csak az érdekelt, hogy mások szerint "szemétség" vagy illetlen-e. Ha olyan személytől kaptam volna, akkor biztos, hogy nem tudnék megválni tőle. De így nem igazán kötődök hozzá. Annyi ilyen felesleges kütyüm van, ami tényleg hogy nem jó semmire, csak fogja a port, és 12-15 éves koromban kaptam az akkori ismerőseimtől.
Sokkal inkább tartanék értelmesebb, hasznosabb dolgokat a polcaimon, mint a porcelánszobrocskák, szerintem ezzel más is így van :)
2013. febr. 28. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!