Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ajándékot el lehet adni?

Ajándékot el lehet adni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem illik, de egy porcelánszoborról lenne szó, amit még 13 évesen (6 éve) kaptam egy barátnőmtől, aki már évek óta nem a barátnőm. Különösebb emlékem nincs hozzá, csak egy nagy porfogó, ami foglalja a helyet a szobámban.
2013. febr. 27. 22:48
 1/7 anonim válasza:
Hát ha annyit amennyit kapsz érte megéri,akkor mért ne?Évek alatt össze is törhetett volna...
2013. febr. 28. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, csak nem illik....
2013. febr. 28. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kapsz érte pénzt akkor igen.
2013. febr. 28. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan valakitől kaptam akit szeretek akkor nem adnám el soha, de a te esetedben miért ne? Ha nincs rá szükséged és már nem is a barátnőd szerintem eladhatod.
2013. febr. 28. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Én kaptam 8 éve egy olajsütőt, soha nem használtam, a héten adtam el.
2013. febr. 28. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérds? Hogy van-e rá mód és vevő, vagy hogy a törvény engedi-e, vagy hogy illik-e?
2013. febr. 28. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem, nem vevőt keresek rá, csak az érdekelt, hogy mások szerint "szemétség" vagy illetlen-e. Ha olyan személytől kaptam volna, akkor biztos, hogy nem tudnék megválni tőle. De így nem igazán kötődök hozzá. Annyi ilyen felesleges kütyüm van, ami tényleg hogy nem jó semmire, csak fogja a port, és 12-15 éves koromban kaptam az akkori ismerőseimtől.

Sokkal inkább tartanék értelmesebb, hasznosabb dolgokat a polcaimon, mint a porcelánszobrocskák, szerintem ezzel más is így van :)

2013. febr. 28. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!