Az ünnepek elteltével nem éreztek ürességet? Hogyan, , dolgozzátok fel"?
Igen egy kicsit én is depis lettem karácsony előtt, alatt, és után is.
Az egyedüllét okozta tán ezt vagy a kilátástalanság, az új év eljövetele (amiben most már igencsak benne vagyunk)hogy tiszta lappal kezdjünk és ne okozzunk ismét csalódást magunknak...
Szerintem az emberek 50%-a az egyedüllét miatt válik depresszióssá az ünnepek alatt.
nekem is kedvencem a karácsony, de ha nem lenne ekkora "luk" két ünnep között, már nem is éreznéd, hogy ez egy ÜNNEP. Készülj a Húsvétra. Az is gyönyörű, és ha el kezdesz vele mélyebben foglalkozni, rá fogsz jönni, hogy ugyanolyan szép megünnepelni a tavaszt..., és tudsz bele vinni mást is mint eddig. Ha már most gyűjtesz recepteket, utána jársz, hogy mi is a Húsvét, milyen "rákészüléssel" jár, hova érdemes menni, pl vidékre húsvéti ünnepség-sorozatokra.... Hogy kikkel beszélsz meg egy jó kis böjt utáni sonka-bontást, megszereted a Húsvétot is. Én ugyanúgy feldíszítem a lakást ilyenkor... és hozzá még hideg sincs :-). Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az "ünnep" benned van. Hogy melyiket teszed ünnepélyessé, rajtad áll. Én pl nagyon szeretem a január elsejéket. Amikor még alszik a város, és csak te vagy friss, nagy séta a maradék konfettik között, utána egy kis csendes ebéd, Újévi koncert, nekem ez a teljes felszabadultság érzet.Szeresd a hétköznapokat....szívemből kívánom! :-)
Kelj fel minden reggel úgy, hogy bármilyen nehezedre esik mosolyogj, és ezt gyakorold amíg automatikussá nem válik. :-)
Nálunk hullott a hó is, az is rátett egy lapáttal a ,,jókedvemre".
Köszönöm a válaszokat,próbálok a tanulásra koncentrálni és esténként tornázok.Ezekkel eltelik az idő,ráadásul pozitív hatásuk is van!
Kitartást mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!