Adventi naptárba milyen apróságokat lehet tenni 25 éves "kisfiúnak", ha nincs odáig a csokiért, cukorkáért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 22:17
2/5 anonim válasza:
Papírdarabkákat, amire rá van írva, mit kérhet ajándékba. Pl. lábmasszázst, csókot, stb.:) Lehet óvszer is.
:)
3/5 anonim válasza:
Ja a kivánságok jó ötletek meg a minden nap más ízű óvszer is :)
4/5 anonim válasza:
Minden nap egy összeget, hol 5- hol 500 forint. Majd a végén vesz érte valamit a kicsike. A meglepetés az, hogy nem tudja, mikor mennyi lesz benne.Ha neki nem kell a pénz, vehet belőle ajándékot karácsonyra egy szegény családnak.
5/5 WyLToR válasza:
Én a fiamnak mikor ennyi idős volt mint a te "spanod" sört raktam egy kis páleszes műanyag pohárba és az alufóliával lefedtem és egy karton és technika segítségével 24 lyukat vágtam a kartonba és oda raktam a sört a fiam mikor megtudta hogy az elsőben egy minimális volt. Szóval döntsd el mit akarsz de én ezt ajánlom minden reggel megiszik egy minimális "józanítót" és már vigyorog mint vadalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!