Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Miért nem gyàrtanak...

Miért nem gyàrtanak olyan karàcsonyi figuràkat, amik nem a Jingle Bells-et, meg a Deck the Halls-at jàtsza, hanem pl a Kiskaràcsonyt, vagy a Mennyből az angyalt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem vannak ilyenek, nekem volt olyan karácsonyi csengőm ami a kiskarácsony dallamát játszotta le, sajnos tavaly már nem találtam meg azt :( Azt még úgy 6 éve vehettem egy vásáron.
2012. nov. 18. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A kiskarácsonyt meg a mennyből az angyalt nem világméretben ismerik, csak lokálisan. A jingle bells és a deck the hallt pedig világszinten mindenhol el tudják adni. Ebből következően előbbiből kell 100.000 db, míg utóbbiból 100.000.000 db. Így az egységnyi járulékos költségek sokkal kisebbek, vagyis sokkal gazdaságosabb előállítani.

Amúgy, ahogy előttem is mondták, lehet kapni ezekre a dallamokra is kütyüket, csak nem annyira elterjedt.

2012. nov. 18. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt akartam mondani amit a 2.,de már leírta előttem.
2012. nov. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!