Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Horrorfilm, ami tényleg ijesztő?

Horrorfilm, ami tényleg ijesztő?

Figyelt kérdés
Olyat keresek amitől nem alszom. Lehetőleg ne zombis legyen de ha valami tényleg durvát mondtok akkor megnézem. Előre is köszi.
2012. okt. 31. 19:23
 1/5 anonim válasza:
Viasat 3-on 21:25-től lesz ma az egyik Rémálom az Elm utcában ( az 5.). Szerintem ezek az egyik legjobb horror filmek.
2012. okt. 31. 20:00
 2/5 anonim válasza:
Ha olyan horror filmet keresel amitől nem alszol, olyat keress amiben láthatatlan lény öl. Ezért tartják a Paranormal activity-t is a legjobb horror filmnek. De amúgy legtöbb zombis film vígjáték gondolom ezért nem vársz zombis horror filmet, de amúgy elég jó az a zombis film hogy REC, kamerával veszik fel mint a Paranormal Activity-t lehet azért éled bele magad.
2012. okt. 31. 21:13
 3/5 anonim válasza:
Előző vagyok,elfelejtettem írni hogy egyik kedvenc horror filmem a Sziklák vére
2012. okt. 31. 21:14
 4/5 anonim válasza:

A Paranormal Activity mostanában olyan, mint régen a Kör volt. Semmi félelmetes nincs benne, végig nem történik semmi, a kivitelezés silány, viszont a tinilányoknak tudnak rá visítozni. Pár évig még divatos lesz, aztán lesz egy új ilyen tinifilm.

Tényleg ilyesztő horrorfilmek: Grave Encounters, Insidious, Shiver, Rec(csak az első), The Descent, Epitaph... és még jópár film. Egyébként egyre kevesebb igényes horror készül.

2012. nov. 1. 22:34
 5/5 anonim válasza:
Evil Dead az nagyon ijesztő.
2013. okt. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!