Horrorfilm, ami tényleg ijesztő?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amitől nem alszom. Lehetőleg ne zombis legyen de ha valami tényleg durvát mondtok akkor megnézem. Előre is köszi.2012. okt. 31. 19:23
1/5 anonim válasza:
Viasat 3-on 21:25-től lesz ma az egyik Rémálom az Elm utcában ( az 5.). Szerintem ezek az egyik legjobb horror filmek.
2/5 anonim válasza:
Ha olyan horror filmet keresel amitől nem alszol, olyat keress amiben láthatatlan lény öl. Ezért tartják a Paranormal activity-t is a legjobb horror filmnek. De amúgy legtöbb zombis film vígjáték gondolom ezért nem vársz zombis horror filmet, de amúgy elég jó az a zombis film hogy REC, kamerával veszik fel mint a Paranormal Activity-t lehet azért éled bele magad.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok,elfelejtettem írni hogy egyik kedvenc horror filmem a Sziklák vére
4/5 anonim válasza:
A Paranormal Activity mostanában olyan, mint régen a Kör volt. Semmi félelmetes nincs benne, végig nem történik semmi, a kivitelezés silány, viszont a tinilányoknak tudnak rá visítozni. Pár évig még divatos lesz, aztán lesz egy új ilyen tinifilm.
Tényleg ilyesztő horrorfilmek: Grave Encounters, Insidious, Shiver, Rec(csak az első), The Descent, Epitaph... és még jópár film. Egyébként egyre kevesebb igényes horror készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!