Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » HALLOWEEN! Hogy amikor mennek...

HALLOWEEN! Hogy amikor mennek a gyerekek házról házra és aztmondják cukrot vagy csínyt! Akkor ha azt választják csínyt, olyankor mit szokás csinálni?

Figyelt kérdés
mindent elmondtam
2012. okt. 26. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
40%
Mennyek locsolkodni? Budapesten aligha fognak nyakon önteni egy vödör vízzel. Mikor vidéken vagyok akkor sem történik ez velem. Lehet h velem van a hiba ,nem tudom. Amúgy meg ne nekem kelljen házhoz menni . A locsoló jön a házhoz nem? De nem jön. 3 -éve folyamatosan megrohad a tojás ,és még mondják h magyar gyerek tartson magyar ünnepet.Azt sem tudom megtartani Úgyhogy nem az az oké ha mást próbálok? Nem tartsak csak Húsvétot aamikor kölnivel fújnak szembe és délutánra. a szagom megközelíti egy csövesét. -.-
2012. okt. 27. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Wc papírral díszítik a házad, vagy énekelnek :D

Amúgy meg fejezzétek már be ti halloween ellenzők ezt az egészet!

Karácsony mikor fog a karácsonyról szólni? Mindenki elmegy templomba misére és elolvassa a Bibliát,hogy többet tudjon meg arról,akit ünnepelünk karácsonykor? Biztos ti sokszor tanulmányoztátok a szent írást :)

2012. okt. 27. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!