Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit kérjek 30eFt összegig?

Mit kérjek 30eFt összegig?

Figyelt kérdés
30eFt értékbe szeretnének nekem venni valamit szalagavatómra. Tőlem kérdezték meg mit szeretnék? De az a baj nem tudok mit kérni... okos telefonom van nem kb 1 éve még nem akarom lecserélni hozzám nöt, tábla gépre gondoltam de van notebookom nem látom értelmét mellé... konzolom van, hangfalaim vannak konkrétan mindenem meg van ami eszembe jutott... és most kifogytam mit mondjak nekik.. semmi tippem sincs. szóval az a kérdés mi az ami belefér 30eFt be, de nem gondoltam rá?
2012. okt. 21. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Készpénz?

Vagy valami olyan helyre kupon ahova sűrűn jársz.

2012. okt. 21. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:

ékszer, karóra

egyébként is jó, mert időtálló darabokról van szó, szalagavató, meg csak egyszer van az életedben

2012. okt. 21. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:

láncom van órám az is van egy pár és nem vagyok túl nagy ékszer hordó típus

ui:18éves srác vagyok

2012. okt. 21. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérd a pénzt, jól jön az majd még, amikor szükséged lesz rá.
2012. okt. 21. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:
KP nem játszhat..
2012. okt. 21. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor kérj bankbetétet.
2012. okt. 21. 21:56
 7/8 Mara Acoma ***** válasza:

Én a helyedben mindenképp valami olyat kérnék, ami jó befektetésnek. Pl valami aranytárgyat v. ékszert (pecsétgyűrű,karlánc)

Még ha nem is hordod, jó az ha van, mert annak csak nő az értéke, gondolj a jövődre is:-)

Vagy kérheted hogy fizessék a jogsidba (ha még nincs), vagy kössék le neked számlán, amíg el nem költözöl.

Több ötletem nincs:-)

2012. okt. 21. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanfolyam, tábor, fesztiválbelépő, színházbérlet, könyv, roller, bicikli, ruha, szánkó, modernebb szemüveg a mostaninál (ha van), korcsolya, fényképezőgép, bútor, lakberendezési tárgy.
2012. okt. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!