Halloween jelmez ötletek? 14L
Eddig annyi ötletem volt, hogy úgyis kéregetni megyünk, és csak kifesteném az arcom olyan koponyára, ami a mexikói stílusú tetoválásokon van.
Valami költségkímélő (max. 3-4000Ft) ötlet?:)
Köszi!
14L
b+ a halloween nem magyar szokás nem kell az usát majmolni.
Inkább menj ki a hallott szeretteidhez mindszentekkor a temetőbe.
és ki nem sz*rja le, hogy nincs hagyománya? :D
mi bevezetjük ;)
amúgy ha van fekete ruhád (mondjuk valahova kellett, valaki szalagavatójára, színházba stb.) akkor lehetsz boszi is. :D füstös szemek, piros száj, hófehér arc, szaggatott, fekete harisnya..:)
vaagy vámpír, akkor öltözz egyszerűen piros-feketébe és fest ki az arcodat. a youtube-on találsz rengeteg sminkötletet, pont ma nézegetttem. :D
16L
Errefelé ünneplik:)
A boszorkány, vámpír stb. kliséket igyekszem elkerülni.
A mostani ötletek mexikói koponya, Salvador Dalí vagy zombi, műsebekkel meg minden.
Én kutyasétáltatónak öltözök XD.Természetesen kutyámat is viszem,ő tündérnek vagy hercegnőnek öltözik.Eszméletlenül cuki lesz a kis fehér szőrgombolyag.+ha hosszú a hajad akkor ezt is megcsinálhatod :P https://www.youtube.com/watch?v=MHlYNHLH8Ik
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!