Mxxx kérdése:
Hogyan tudhatnám meg a nevét?
Figyelt kérdés
Szüretin láttam egy fiút...minden nap odamentem ahol szokott lenni..és nagyon sokat néztük egymást.. viszont nem beszélgettünk.. kivéve egyszer amikor kértem tőle kürtöskalácsot(mert ő ott dolgozott) de akkor úgy lefagytam, és olyan hülye voltam hogy nem kérdeztem meg legalább a nevét..................hát bakker tényleg hülye voltam.. na mindegy.....szóval...kéne a neve..... hogy tudhatnám meg?......gondoltam arra is hogy majd jövő ilyenkor is biztos ott lesz...de mi van ha nem?..meg addig úgysem bírok várni.... szóval valami ötlet?2012. szept. 24. 15:11
1/7 anonim válasza:
kürtöskalácsot(mert ő ott dolgozott
A kalácsos címén.
2/7 anonim válasza:
A hivatalban tudják kinek adtak engedélyt, árusítani.
3/7 anonim válasza:
Ilyen helyekre kürtőskalácsos cégek szoktak kimenni, akiknek pl. közeli városban van boltjuk. Ellátogatsz a környéki kürtőskalácsos helyekre, hátha épp ott árul, vagy aki ott van azt megkérdezed, hogy a xy hajú és szemű fiú ott dolgozik-e.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. szept. 27. 07:04
6/7 A kérdező kommentje:
nem :(
2012. nov. 7. 23:27
7/7 A kérdező kommentje:
várok...hátha megint összefutunk majd valahol..
májusban lesz majális a városban..remélem arra is eljönnek kürtöskalácsot készíteni az embereknek...ha meg nem..akkor ez van...:S
2012. nov. 7. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!