Egy halloweeni bulit szeretnék rendezni és ehhez kellenének játékötletek,receptek,stb.Kérlek hanyagoljátok az olyan írásokat,hogy "minek ezzel az amerikai ünneppel foglalkozni",vagy "nézzetek meg egy horrorfilmet,majd utána öld meg őket a hatás kedvéért",stb.
Játékötletet nem tudok, viszont tudok egy oldalt ahol egy csomó jó halloweeni recept van :D [link]
2012. szept. 20. 16:46
2/6 anonim válasza:
Én is épp egy Halloweeni bulit szervezek így benne vagyok a témában. Először is a díszítés nagyon fontos. Itt alapvető színek a narancssárga és a fekete, de lehet szerintem bármilyen színvilág a lényeg az, hogy egységes legyen. Vághatsz ki denevér, pók, macska, tök alakokat kartonból, papírból és ezeket fellógathatod madzagon vagy láttam neten lépcsőre ragasztva őket, tehát akár falra is mehetnek vagy bútorokra. A ház elé lehet kirakni faragott tököket (ez nem nehéz és jó móka is és akár a vendégekkel is közösen elkészítheted). Viszont nem ajánlom ezeket a gyertyás díszeket meg hasonló égő dolgokat, mert szerintem rettenetesen veszélyesek. A ház többi részén vagy udvarban , attól függ, hogy hol tartod kiállíthatsz kisebb témákat pl.: dobozokból temetőt, szellemek, szörnyek, csontvázak. Az ételeket pedig színezheted ételfestékkel meg mindenféle rovar/giliszta gumicukorral. Emellett még sok egyéb ötlet van, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.Remélem tudtam segíteni.
2012. szept. 20. 21:13
3/6 A kérdező kommentje:
16:46
Köszi,megnéztem az oldalt és van rajta egypár hasznos recept
thx :)
18:46 olvasd el a kérdést
Silver Wolf
kösz az ötleteket,csak ez osztály-halloween lesz,de azért jó pár ötletet megpróbálom megcsinálni. köszi:)
2012. szept. 21. 08:35
4/6 A kérdező kommentje:
valakinek még van ötlete?
2012. szept. 21. 12:56
5/6 anonim válasza:
Óriás pókháló fekete madzagból, a kémia tanár segítségével esetleg füstölgő űst, és Samut is elkérhetitek a biosz szertárból.
Zöldes fény, vmi mini reflektor szerűség, az ajtóra ilyen kis madzagos izé amin pokok vannak.
És ez egy nagyon finom,egyszerű kicsit aprólékos(minta miatt) süti:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!