Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szerintetek idén fehér karácso...

Szerintetek idén fehér karácsonyunk lesz?

Figyelt kérdés

Mikor fog szerintetek leesni az első hó idén?

Egy kis tippelgetésnek szánom a kérdést,majd meglátjuk kinek hogy működnek a megérzései.

Ja,a fehér karácsony és az első hóesés nem feltétlenül függ össze.

Mindenki válaszát köszönöm szépen

2012. szept. 20. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. szept. 20. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Első hóesés (ami pár napig meg is marad) december 2.

...és szerintem fekete karácsony.

2012. szept. 20. 14:48
 3/9 anonim válasza:
75%
hm pedig én megígértem az unokaöcsémnek, hogy elviszem szánkózni... és kakaót fogunk inni az ablakban állva közben nézzük a hó esést esténként mikor ki világítják az utcákat 6éves hm ebből megint sírás lesz:s hát ennyit róla...
2012. szept. 20. 15:26
 4/9 anonim válasza:
11%
Szerintem az lesz, pedig utálom a havat.
2012. szept. 20. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem szánkóztok, hanem műanyagkismotoron fog közlekedni :)

Kakaót ihattok ettől függetlenül.

Monjduk, ha K-kor esik, de csak ESIK, az ok, és ilyen 1-2 mm-s hó marad pár napig. Elég is lenne.

Eső persze eshet, sőt essen, hogy legyen talajvíz, de havat én sem nagoyn akarok. Sőt hideg telet sem. Fázok folyton, nem valami kényelmes a kályhás fűtés.

2012. szept. 20. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Amennyiben ismételten elmarad a világvége, amit december 21-re jósoltak, akkor fekete-fehér. Úgy értem, hogy a Tiszától keletre hó lesz, máshol nem.
2012. szept. 20. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem november 20 körül fog leesni az első hó, de az sem tart sokáig, kb 1-2 nap. Aztán pedig december 11-től esik majd hó, de az már meg is marad...:)

Fehér karácsonyt akarok :D

2012. szept. 20. 16:20
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem november közepén lefog esni az első hó, de 1héten belül elolvad. Utána szerintem december 10-11-én elkezd szakadni a hó és fehér karácsonyunk lesz!
2012. szept. 20. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fekete lesz a karácsony, és az éven alig-alig fog hó esni, de januárban, februárban, márciusban meg rengeteg, ami megmarad pár napig, aztán rásüt a nap, és latyak lesz minden..
2012. okt. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!