Mit vegyek páromnak a 4. évfordulónkra?
Figyelt kérdés
4 éve leszünk legyütt októberben, és lövésem sincs, hogy mit vehetnék neki. az ilyen alap ajándékokat az elmúlt években mind kilőttem. HOzzá kell tennem, hogy tervezzük az eljegyzést. Valakinek valami ötlete?2012. szept. 16. 14:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem készíts valamit neki.
2/6 anonim válasza:
Szervezz valami közös programot-nem mozi, annál valami élménydúsabb! Wellnes, közös hétvége...
3/6 A kérdező kommentje:
Welness, közös 7 vége... szépötletek, csak sajnos albi mellett erre nincsn pénzünk:s
2012. szept. 16. 15:13
4/6 anonim válasza:
Részben megértelek,bár mi is lakáshitelt fizetünk,és akkor is néha összespórolunk egy egy kirándulásra.
Akkor meg szerintem otthon rendezzetek egy szép napot magatoknak. Ne tárgy ajándékban gondolkozz,legalábbis mi évfordulóra sosem azt veszünk egymásnak,hanem valami kényeztetés,közös élmény, közös kikapcsolódás,szerintem mindennél többet!
6/6 Vörös-Tóth Ráhel válasza:
menjetek el enni valahova, mi ezt imádjuk,és közben jókat lehet beszélgetni, nem kell puccos étterem,elég egy pizzéria is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!