Haloween-i bulin milyen játékok lehetnek?
Júúúúj nekem kiskoromban mennyi Halloween bulim volt *-* Fanatikus lettem. :D Mi kincskeresőset játszottunk: anya lerajzolta a ház térképét,és puzzle darabokra vágta. Eldugta azt a 6-10 puzzle darabot és mindegyikhez volt egy magyarázat: pl ha a szappan alatt volt,akkor az előzőre amit megtaláltunk oda volt írva találóskérdésként,hogy a szappannál kell keresni. Aztán mikor megtaláltuk mindent akkor volt rajta egy x és ott voltak az ajándékok. Lehet az villogó nyaklánc,karkötő, valami halloweeni figura (ocsóbb ajándékboltokban rengeteget lehet kapni).
Akkor még anno tesoban vettem ilyen rémhangok cdt (ha megtalálom és meg tudom csinálni mp3ba és kéred elküldhetem :D) és arra rémmeséket kellett mondanunk, és pontoztuk őket.
No meg persze töklápást faragtunk, röhöcséltünk, hülyéskedtünk,rajzoltunk. Jelemezbe jöttünk :D
Ja és a halloweenos sütiket ne feledd :)
Remélem segítettem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!