Kreatív ajándék egy férfi számára?! Ékszer, kulcstartó kizárva. Ötleteket kérnék!
Szia!
Hát, én másként fogalmaznám meg, mint az előttem szóló, de én is vele értek egyet! :)
Nyilván függ az anyagi lehetőségeitektől is, de pl., ha veszel neki egy kulcstartót, amit
mindig magánál hordhat, szépen becsomagolod, ez egy olyan emlék, amire ha bár mikor ránéz, Te jutsz eszébe és pl.mellé egy együtt eltöltött kellemes hétvége, utazással(szerintem nem feltétlenül kell wellness jegyet venni, megszervezed Te magad is és olcsóbb, egyedibb!), amit többé soha-senki nem vehet el Tőle (vagy akár egy közös tanfolyam, ami mindkettőtöknek hasznos-pl.Agykontroll, vagy színházjegy, stb.) Pl.szervezel Vele egy utat, foglalsz szállást, vagy helyben kerestek(pl. Zimmer Frei) és egymással foglalkoztok!;):)
Én jobban örülnék ilyennek, mint egy sokadik "kacatnak", hiszen amire nekem szükségem van, úgy is megveszem és abból úgy is én tudom mi a legmegfelelőbb számomra.
Üdv.:
Japmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!