Nektek melyik a kedvenc ünnepetetek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 17:16
11/14 anonim válasza:
A karácsony, mert az olyan szép ünnep, és ezt az ünnepet várjuk már hónapokkal előtte, díszítünk, sütünk mézeskalácsot, ajándékot vásárolunk, majd csomagolunk, és pluszba még ott vannak azok amiket mi kapunk:D Imádom a karácsonyt, az a legszebb ünnep:)
12/14 anonim válasza:
Nekem Halloween és a karácsony. Halloween azért, mert lehet tököt faragni és imádom a sok Jack-et, karácsony pedig azért mert az olyan meghitt ünnep számomra, és szeretem az ablakokba és a fára feltett sok színes égőt.
13/14 anonim válasza:
naná, hogy a születésnapom :D
amúgy meg nincs ilyenem hogy kedvenc, lényegében 2 nagy ünnep van egész évben, minek válasszak kedvencet (karácsony, húsvét). vagy ha meg globális külföldi ünnepekben meg nem vagyok otthon, hogy valamelyik ugy tetszene hogy érdeklődjek utána meg kedvenc legyen.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 24. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!