3 éves évfordulón mivel lehetne meglepni egy 25 éves fiút?
Figyelt kérdés
Szeretném meglepni valamivel,ami nem tárgyi ajándék, de nem sok ötletem van. kérlek írjatok valamit, ti eddig miket találtatok ki? Légyszi az idióta válaszadók kíméljenek..(erotikus ajándékok, stb..) valami normálisat szeretnék.2012. máj. 29. 18:42
1/5 anonim válasza:
"3 éves évfordulón mivel lehetne meglepni egy 25 éves fiút?"
Azzal, ha megtudná, mennyire nem ismered őt. Idegenek mondják meg, minek örülne? Hát küldd át hozzám hétvégére a srácot és hétfőn meg fogom tudni mondani, hogy mi lenne számára a legtutibb meglepi.
2/5 anonim válasza:
Szia attól függ mennyit szeretnél rá költeni, ha van 50-60 ezred akkor élményajándékra szavazok ha 10 ezren belül akkor egy jó kis masszázs valahol ahova elviszed, de nem mondod meg neki,hogy masszázsra megy. :-)
ha van kocsija esetleg abba egy magnó valami, de igazából valami olyan kéne ami téged is érint mert ugye veled van kapcsolatba 3 éve...
én este megmasszíroznám fürcsi után, gyújtanék egy gyertyát, és ha elég jófej, még a végén ő is meglepne tédeg akkor este... :))))
3/5 anonim válasza:
jah előző vagyok megfőzném a kedvenc kajáját is egy finom sütivel ez ALAP!!!! :-)))
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Xbox360, playstation3, world of warcraft :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!