Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ha egyszer munkaszüneti nap...

Ha egyszer munkaszüneti nap van, miért dolgozik egy csomó ember azon a napon is?

Figyelt kérdés
Pont ez a lényege: Munkaszüneti nap, nem?

2012. máj. 1. 22:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Beteg? Nem, Idealista? Igen.

Legtöbben csak az anyagi okokat tudták felsorolni, ha nem ragaszkodna ennyire a pénzhez mindenki, főleg a felső vezetők, gyártulajdonosok, mennyivel szebb élet lehetne.

A folyamatos üzemről csak annyit, hogy száguldó autón nem lehet kereket cserélni. Legyen a metafóra az ember, vagy a gép.

2012. máj. 2. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi mást tudtunk volna még felsorolni? Választ kaptál a kérdésedre, ezek szerint anyagi oka van, kivétel a kórház. Szólj a felső vezetőknek, hogy ne dolgoztassák az embereket ünnepnapon. Én is eltudnék képzelni egy szebb, nyugodtabb világot, de ez most egy darabig így lesz. Nekem speciel nincs szükségem benzinre ünnepnapon, mert örülök, ha nem kell autóba ülnöm, de van aki ünnepnapon ér rá elutazni a családjához. Ezen kívül még sok más indokot írtak, hogy miért nem tud leállni az élet.
2012. máj. 3. 07:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez tetszett. Vannak népcsoportok, akik még mindíg az esőerdők mélyén elszigetelten a külvilágtól élnek, ők biztos nem stresszelnek ennyit, mint a "fejlett" társaik. Nem függenek ennyire az anyagi léttől, megfelelni vágyástól, stb, lehet nekik van igazuk.
2012. máj. 3. 19:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez egy beteg hozzászólás volt. Egy anya akinek elsején kell szülnie szüljön az utcára? -.-"
2012. máj. 4. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagy ha elvágom a karomat egy késsel és ömlik a vérem akkor vérezzek el a konyhában?
2012. máj. 4. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:

14-15-ös, igen, a kérdező így gondolja, mert túl sokan vagyunk a Földön.

Kedves kérdező, akkor szerintem te is szigeteld el magad valami távoli helyen, azzal is egyel kevesebb lesz...

2012. máj. 4. 15:50
 17/18 A kérdező kommentje:

Már gondoltam rá, de túlságosan magával ragadtak a szokásaim.

A szülést csak lehet másik napra időzíteni nem? Bár még nem szültem túl kicsi vagyok, de szerintem 1-2 nap ide vagy oda nem számíthat annyira.

2012. máj. 4. 22:40
 18/18 anonim válasza:
Kérdező, a szülést időzíteni? Jót nevettem. Igen, van olyan helyzet, amikor időpontra indítják a szülést. De ez a kevesebb. Nem szültem még, nem biztos, hogy teljesen helyesek az infóim, de mindenképpen helyesebb, mint amit te mondtál. Amúgy a szülések nagy részében nem te, nem az anyuka, sőt nem is a doki dönti el, hanem a természet és a baba :) kérdezd meg anyukádat! :)
2012. máj. 15. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!