Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ismeritek ezeket a kuponokat...

Ismeritek ezeket a kuponokat amiket ajándékba írnak a párok egymásnak? Miket lehet beleírni?

Figyelt kérdés
pl h lábmasszázsra kupon, vagy h ma én mosogatok stb. milyen ötlet van még? a barátomnak készíteném
2012. ápr. 21. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ma ágyba viszem neked a reggelit, ma ágyba kapod a kávét, ma ugy szeretkezünk, ahogy te akarod, ma főzök neked egy finom vacsorát, ma romantikus esténk lesz, ma együtt fürödhetünk a kádban, lemosom a kocsidat, eléd megyek a munkahelyedre, elkísérlek a munkahelyedre, ma 3x felhívlak, ha akarod, stb... stb...
2012. ápr. 21. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:

nem élünk együtt és az a "baj" h amúgy is szoktunk együtt fürdeni, amúgy is van h mondom neki h ő választhat pózt, amúgy is van h felhívom sokszor. nyilván szinte mindent megcsinálok amúgy is, ha látom h örül neki. Ő szintúgy de ez most mindegy. Kocsija nincs :)

masszázs mindenképp lesz, esetleg "nem sértődök meg" kupon arra szüksége van :D olyasmi dolgokat keresek, amik nekem nehezemre esnek kicsit, de megteszem érte szívesen csak nem bármikor. Pl h választhat ő filmet és végig nézem(bármilyen horror is)

2012. ápr. 21. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:

azt csak te tudhatod, hogy mi esik neked nehezedre

Nem tudom milyen alkalomból akarod ezeket a kuponokat adni, de akármire is adod elég nagy hülyeség, mert normális párkapcsolatban nincsen szükség ilyen értelmetlen kuponra, ha szeretik egymást akkor szívesen megcsinálják a másiknak amit kér pl. vacsora készítés, masszírozás

2012. ápr. 21. 16:21
 4/4 anonim válasza:
nálunk is vannak kuponok, inkább ilyen hétköznapibb dolgok vannak benne, hogy sör kupon, fagyi kupon, ja meg olyan is, hogy eléneklem a csodálatos hangomon neki egy közös dalunkat:)
2012. ápr. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!