Tudtok olyan áprilisi tréfákat, amiket egyedül meg tudok csinálni és az osztálytársaimat szivathatom meg velük?
Van néhány ötletem.
1. Damil körbetekerése az osztályban. :))
2. Mécsest teszek a padomra, majd elrejtőzök a szekrényben. Fél füllel figyelem a reakciókat, és ha valaki tényleg beveszi a dolgot, vigyorogva előbújok a szekrényből.
15/L
most őszintén szerinted ez vicces??
a halállal viccelődni? ezek az áprilisi tréfák annyira erőltetettek és bénák....
Ez már csak azért is erőltetett mert az idén április 1. sajnos vasárnapra esik.
A damilos még oké, de a halállal ne játssz, az nem vicces!
ilyeneket amiket felsoroltok mi minden nap csinálunk de ez a mécseses dolog azért elég durva:D én szeretem az ilyen durva tréfákat is
lehet kicsit régi trükk de én imádom, mikor mutatod valainek, hogy hé leetted magad és lenéz te meg az orráraütsz:D mi suliba már számolujuk ki mennyiszer veszi be:D
meg pl mondod valakinek, hogy van valami itt az orrodon és elkezdi vakargatni kaparászni meg minden holott nincs semmi se:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!