Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Melyik ünnep a kedvenced?...

Huszibogi kérdése:

Melyik ünnep a kedvenced? Melyik ünnep figura a kedvenced? Melyik ünnep figura ruhája a kedvenced?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc ünnepem a farsang, viszont a kedvenc "ünnep" figurájának a ruhája a kaszás jelmez.

[link]

Egyszerű ,de hatásos.

2012. jan. 30. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:

A kedvenc ünnepem a karácsony, és a karácsonyi mesék "figuráit" szeretem talán a legjobban.

(Mikulás, rénszarvasok, manók...) Tudom, kicsit gyerekes, de olyan jó hangulata van, egyszerűen csak jókedvre derülök tőle. :) Persze nem bármikor, csak, amikor már várom a karácsonyt.

2012. jan. 30. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy a második válaszoló leírta, nekem is a karácsony a kedvencem! Mikor téli szünet előtt indulok haza suliból huu nagggyon szeretem:) És a karácsonyi manók, rénszarvasok, mikulás szeirntem is ennek van a legjobb hangulata!
2012. jan. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!