Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Nem abnormális dolog, hogy én...

Nem abnormális dolog, hogy én minden ünnepet utálok?

Figyelt kérdés
Mindet:a szülinapot,névnapot,valentin napot,karácsonyt,szilveszter.Nincs rá okom,és mégis...Családdal is barátokkal is rendben vagyok.
2011. dec. 30. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
De.
2011. dec. 30. 22:45
 2/6 anonim válasza:

Miért lenne abnormális? Az talán normális,hogy csak halottak napjakor tisztelik meg a halottakat? Nem...

Neked ez a véleményed,van ilyen. Én a karácsonyt nem szeretem... de nagyon nem.

2011. dec. 30. 23:02
 3/6 anonim válasza:

De jó! Én is így vagyok ezekkel! :)))

Örülök, hogy van ezzel más is így!

2011. dec. 31. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

De, ez abnormális dolog.

Én nem kizárólag azt szeretem, hogy vannak ilyen ünnepek, hanem azt, hogy bármikor lehet bármit csinálni, annyi hogy ünnepekkor könnyebb akármit csinálni, mert rá lehet fogni az ünnepekre.

2011. dec. 31. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg az ÜNNEPEK--VALENTIN NAP kategóriát, és rájössz mennyi hülye van . Szerintem csak azért utálod mert az adott napot valamiért kiemelik ezáltal megkülönböztetik az összes többitől .Sok olyan van akinek erre szüksége van .

De ne feledd Hofi Géza szavait

" ÉLJEN MÁJUS 2.-A IS "

2012. jan. 14. 22:45
 6/6 Bánszki Csilla válasza:
Nem abnormális dolog, én nem mondom,hogy utálom az ünnepeket, szeretem ha néhány nap kicsit kiemelkedik a szürke hétköznapokból, viszont manapság már olyan erőltetett lett minden vegyél ajándékot neki, lehetőleg jó drágát, de azért azt is találd ki,hogy ő milyen drága ajándékot vesz mert ha olcsó vagy ha drága az övéhez képest mindenképpen necces...
2012. jan. 19. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!