Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ha valaki megköszönt karácsony...

Ha valaki megköszönt karácsonykor, illetlenség nem kívánni neki legközelebb BUEK-ot?

Figyelt kérdés
Ha karácsonykor nem kívantam neki újévet, akkor bunkó lenne szilveszterkor nem írni, vagy elég ha karácsonykor köszöntöttük egymást karácsony miatt és nem kell most megint újévkor?
dec. 27. 13:45
 1/4 anonim válasza:
81%
Ha karácsonykor írtál, szerintem az elég. Olyan amúgy sincs, hogy "kell". Ilyenkor célszerű nem boldog karácsonyt kívánni, hanem kellemes ünnepeket, mert abba bele tartozhat a szilveszter is.
dec. 27. 14:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem én írtam.
dec. 27. 14:39
 3/4 anonim válasza:

"vagy elég ha karácsonykor köszöntöttük egymást karácsony miatt"

Úgy értetted, hogy valaki írt neked és az már számodra "köszöntöttük egymást?" Ha meg visszaírtál neki karácsonykor, akkor írtál.

dec. 27. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek írtak karácsonyra, a kérdező visszaírt. Arra kíváncsi, hogy illő lenne-e, ha újév alkalmából ő köszöntené azokat, akik írtak neki karácsonyra.
dec. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!