Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ünneplitek a Halloweent? Mit...

Ünneplitek a Halloweent? Mit csináltok olyankor?

Figyelt kérdés

okt. 29. 06:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
Kettes és hetes pedig még rosszabb. :-)
okt. 30. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
okt. 30. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem ünneplem, nem érzem át a hangulatát.

A külsőségeket se szeretem, ami ezzel jár, pl. a töklámpás, pókok, denevérek, csontvázak, banyák, szellemek. A félelmetes része nagyon idegen tőlem, meg az édességgyűjtés is.

Ha becsengetnek, nem engedem be őket, amúgy ugyanazt csináljuk, mint a többi estén.

okt. 30. 18:43
 14/16 anonim válasza:
78%
Nem, szerintem teljesen felesleges is ez az "ünnep". Arról szól az egész, hogy egy rakat gyerek kunyerál jelmezekben cukrokat és csokikat. Mi soha nem engedjük be őket, és mi se ünnepeltük sose.
okt. 30. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Túl sok szerettemet temettem már el, így ilyenkor én a temetőket járom.
okt. 30. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Szoktam mondani, hogy én azzal "ünneplem" (igaz nem okt.31-én, hanem nov. 1-jén), hogy este kimegyek a temetőbe, gyújtok mécsest, járkálok a sírok között. Gyönyörű szép ilyenkor, mikor szinte csak a mécsesek világítják meg az utat és a sírokat. Ezután otthon meghallgatom valamelyik Requiem-et és az elmúláson gondolkodom.
tegnapelőtt 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!