Mennyire számít hétköznapinak, hogy egy család minden ünnep alkalmából profi műtermi fotókat készíttet magáról?
Figyelt kérdés
okt. 26. 20:21
A kérdező szavazást indított:
Teljesen hétköznapi, a legtöbb család akit ismerek, így csinálja
Nem hétköznapi, csak olyat ismerek, aki nagyon kivételes alkalomkor készíttetett profi fotókat magukról
Egyáltalán nem az, nem is ismerek senkit, főleg olyat, aki rendszeresen készíttet ilyen fotókat
Egyéb válasz, leírom...
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
Van egy fotós ismerősöm, de olyan ismerősöm nincs, aki beállított mű képeket készítettne magáról.
2/10 A kérdező kommentje:
Vannak ezek a tematikus fotózások, pl karácsonyi témában. Ilyenre gondoltam.
okt. 27. 06:54
3/10 NTBS válasza:
Az ismerőseim között az elmúlt kb. 10 évben talán 2 ilyen alkalom volt.
4/10 anonim válasza:
Egyre elterjedtebb, amióta megfizethetőek ezek a fotózások. Aztán ezzel flexelnek a social médiában.
5/10 anonim válasza:
Én egyetlen családot ismertem, akiknél szokás volt évente egyszer, karácsonykor profi képeket csináltatni a családról. Rajtuk kívül soha nem láttam még ilyet. Én nem rakok ki magamról sehova képeket, csak a profilképem van, mert azt muszáj (üzleti okokból) de ennnyi.
6/10 anonim válasza:
Amerikai szokás, de a többség már ott is égőnek tartja.
7/10 anonim válasza:
Minden ünnep alkalmából nem csináltatnék, minden évben sem, pár évente elképzelhető, főleg ha van gyerek. Egyébként nekem semmi bajom az ilyennel, sőt, inkább tetszik, mivel rólam nagyon nehéz jó képet készíteni, de fotósnak azért már sikerült. Túl sűrűn feleslegesnek tartom. Nem raknám ki sehova, párat előhívatnék, mert szeretem a papírképeket.
8/10 anonim válasza:
Inkább ilyen legyen, mint az amikor a lehullott vakolat látszik, vagy egy igénytelen fürdőszoba.
9/10 anonim válasza:
"Amerikai szokás, de a többség már ott is égőnek tartja"
Mióta létezik fotózás szokás az ilyesmi. Nem arról van szó, hogy "égő" hanem arról, hogy eleve ott van egy telefon mindenki zsebébe amivel lehet jó képeket készíteni.
10/10 anonim válasza:
Egyszer kèrtem árajánlatot egy profi helytől, a fizum alig több egy hónapban mint amennyièrt vállalták volna, szóval nem hiszem, hogy olyan sok családnak belefèr, hogy rendszeresen járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!