Milyen programot ajànlotok Haaloweenra?
Mi évek óta filmeket nézünk. Bár némileg idősebbek vagyunk, és bírjuk a horrort.
De azért bedobunk közé egy két mesét is (Coraline, Karácsonyi lidércnyomás, Halott menyasszony...)
Készülj, mert mindjárt jönnek a "MAGYARORSZÁGON HALOTTAK NAPJA VAN" kommentek :D
Amúgy igen, tökfaragó verseny, horrorfilmnézés, kifejezetten régi ócska horrorok, amin iszogatás közben (már ha iszogattok) lehet nevetni.
Süssetek Halloween tematikájú sütiket, nasikat - például virslit betekerhettek levelestésztába, borsból szemet raktok rá, és készen is vannak a kis múmiák, vagy szellem, denevér, tök formájú kekszek, sütőtökös ízű sütemények, innivalónak meg ihattok valami piros szörpöt, teát vagy gyümölcslevet, vagy abból is valami sütőtököset.
Tökfaragás és egyéb kézműveskedés is bulis tud lenni - akár a teljes halloweeni dekorációt megcsinálhatjátok magatoknak, közben spooky zenéket hallgatva.
Kicsit több előkészületet igényel, de be is lehet akár öltözni, nagyon hangulatos tud lenni.
Nézhettek filmeket vagy mesélhettek ti ijesztő történeteket.
Társasok, egyéb játékok kicsit tematikusabban, például paraszt activity adott szavakkal.
Jó szórakozást! :)
Tökfaragást már sokan írták, de én is tudok javasolni. Jó kis elfoglaltság.
Horror tematikájú társasjátékok is jók tudnak lenni. Van pl Péntek 13 vagy Ördögűző kártyalapú játék. Vagy ott a Fekete történetek. De hagyományos táblás játékok is vannak, mint az Utolsó péntek. Utóbbit pl lehet bérelni is, úgy anyagilag is vállalható a dolog.
Kahoot halloweeni kvíz is működhet (én szerkesztettem egy igencsak jót:D). De legyen tétje is. A vesztesnek kitaláltok valami para feladatot.
Nem tudom mennyire jöhet szóba a kimozdulás, de 2 budapesti mozi biztosan tart halloweeni horror maratont. De vidéken is láttam ilyen eseményeket. Ilyenkor késő éjjelig, akár hajnalig horrort vetítenek. Voltunk ilyeneken haverokkal és remek szórakozás. Mi pl jelmezben mentünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!