Ifj. Moman Ottó kérdése:
Szerintetek elhalasztják a tűzijátékot?
Figyelt kérdés
Az előrejelzések szerint délután a tűzijáték előtt még lecsaphat a vihar.aug. 20. 00:07
14/33 anonim válasza:
Max kicsit később kezdődik. Fél 10-re már szerintem jó lesz, de lehet hogy előbb is.
15/33 anonim válasza:
14:
És a tömött Duna-parton a sok vidéki kisgyerekes mit csinál addig bőrig ázva? :)
16/33 anonim válasza:
Az ember azt gondolná hogy a 300 ft-os eldobható pillekönnyű kapucnis esőkabát ma már nem luxuscikk. Meg olyan nagyon hideg sincs mostanában.
17/33 anonim válasza:
Meglátjuk. Én most indulok. Majd írok. Csok.
18/33 anonim válasza:
De mi a tökömnek rágódnak ezen reggel 7-től(!) óránként? Úgyis csak az utolsó fél órában lehet biztosan mondani, és lám el is kellett halasztani, ezért kár volt nekik reggel 6-kor felkelni.
Lehet szépen hazaballagni, úgyis csak pénzszórás.
19/33 anonim válasza:
Annyit tudok mondani, hogy forradalmi hangulat van, rég hallottam ennyi anyázást.
MonkeyPoxxx ezt elkurta
20/33 anonim válasza:
Bemondták ott, hogy 22 órára tolták. Milyen jó, hogy engem pestiként sem érdekel! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!