Honnan a megérdemesebb nézni az augusztus 20-i tűzijátékot?
Figyelt kérdés
Olyan helyet szeretnék, ahol kevesen volnának, és még jól lehet látni a tűzijátékot. A nyugati pályaudvar közelében lenne esetlegesen jó, de félő hogy a Margit hídnál vagy a Margit-szigeten lennének nagyon sokan. Olyan hely is megfelelne, ami az Örs vezér teréről könnyen megközelíthető.aug. 17. 21:56
4/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz tömeget akkor otthon a tévében. Egyébként a Duna partjáról, de menj ki már este 7-kor, hogy jó helyed legyen.
5/10 anonim válasza:
Én pl a barátnőm I. kerületi lakásából fogom nézni, az erkélye panorámás a Dunára és a Parlamentre, valamint 3. emeleti így rohadt jól lehet látni mindent, még jobban mint ha lemennénk a tömegbe.
6/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel, tehát nekem sehonnan.
8/10 anonim válasza:
a Samuel Beckett Bridge-ről fogjuk nézni :D
sok marha akinek a pénzét ellopják megint :D
9/10 anonim válasza:
Most mondták be az atv-n, hogy megtartják a tüzijátékot.
10/10 A kérdező kommentje:
Végül sajnos úgy alakult, hogy odamentünk, rengetegen voltak közben, és el lett halasztva egy órával a tűzijáték... Szóval mentünk haza, és tv-ben néztük meg. De közben egyszer sem szakadt le az eső, szóval a halasztás is fölösleges volt, meg az odamenetel.
aug. 22. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!