Mit fogtok csinálni szilveszterkor?
Itthon leszünk a párommal idén, tavaly is így voltunk.Azelött házibuli volt haverokkal. Nincs már kedvünk.
Én főzök.
Lesz lencse leves meg kacsa
Tavaly megvacsoráztunk, megnéztünk egy filmet és társasoztunk.Nekünk ez tökéletes.
Miután szenteste anyóslátogatásról hazajöttünk, nem megyünk sehova! Isten ments.
Sokáig alszunk, eszünk- iszunk, sorozatozunk, estefelé híradó, majd zenehallgatás, ilyenkor pár órát társasozunk/ kártyázunk a férjemmel, a kutyánk biztonságban szuszog a házikójában a konyhában🥰, éjfél előtt pár másodperccel csillagszórózunk, visszaszámlálás végén csók😁 ölelés❤️, gyerekpezsgőt iszunk, aztán még sorozatozunk egy darabig neten , majd a férjem elmegy aludni, én még hajnalig könyvet olvasok, majd utána én is csatlakozom hozzá. 1-1,5 óra múlva már mindketten alszunk.:) én rendszerint délután 2- fél 3 ig fel sem kelek max gyors wcre időnként.
Kb ennyi.
Kis társasággal egy lány kávéházában zárt körű összeülés - társasjátékokkal és itókákkal. :-) Párkapcsolatban vagyok és így párom is velem lesz. 1 évvel ezelőtt a Fügében voltunk, Budapesten.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!