Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hagyjam a fenébe a szalagavatót?

Hagyjam a fenébe a szalagavatót?

Figyelt kérdés

Év elején megkérdezték az osztályt, hogy ki akar táncolni a szalagavatón. 2en jelezték hogy nem. Én akartam táncolni, de már elment a kedvem tőle.

Az osztályon belül 6 pár alakult ki, a többiek vagy a szerelmüket, vagy vmi külsőst hoznak be. Az of szerint ez rendben van, szerinte az a lényeg, hogy az osztáy nagy része jelen legyen.

Én úgy gondoltam, hogy automatikusan lesz párom mivel 15 fiú és 17 lány van.

Az egyik lányról tudtam, hogy nincs párja, rákérdeztem, hogy táncolna-e velem, de azt mondta inkább behoz egy külsőst. Mondom wtf?

Ezek után én már nem kívánok részt venni egy ilyen baromságon. Én részt vettem volna, de ezek után ne is szóljanak hozzám.

17/F

2023. szept. 20. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mentem el egyáltalán, nem bántam meg. Értelmetlen az egész.
2023. szept. 21. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
de orultem volna bakker ha nem kellett volna tancolnom :-D utaltam
2023. szept. 21. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Az ofő rontotta ezt el, alapvetőnek kéne lennie, hogyha annyian vagytok, hogy mindenkinek jut pár, akkor nem lehet külsőst hívni.
2023. szept. 22. 05:57
 14/20 anonim válasza:
84%

Te is vigyel kulsost ,vagy mas osztalybol valaki hatha akar

Nekunk nem lehetett kulsost ,pedig a paromat vittem volna,de vegul elmaradt nekunk a covid miatt

2023. szept. 22. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Kérd fel az ofőt?
2023. szept. 22. 19:06
 16/20 anonim válasza:
100%

Nekem sincs kivel táncolni. 5 fiút kérdeztem meg, senki nem ér rá az időpontban ;(

semmiképp nem akarom kihagyni, de olyan rosszul érzem magam, mert mindenki másnak van párja :(

17/L

2023. szept. 22. 22:55
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Hova valósi vagy? Én anno akartam táncolni, de végül máshogy alakult. 23/l
2023. szept. 23. 19:49
 18/20 NTBS ***** válasza:
75%
Igen. Nálunk is ez volt anno. A fiúk kb. fele nem táncolt. Én sem, de én már az elején mondtam, hogy nem!
2023. szept. 25. 20:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Segíthetek táncpartnert találni, ha még érdekel téged a dolog.
2023. okt. 3. 09:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is utáltam az egészet meg a párom is, akinek nemrég volt. Mindketten nem akartunk menni, de nagyon nyomták, hogy fuuu de meg fogjuk bánni, ha nem megyünk. Na inkább azt bántuk meg, hogy részt vettünk rajta.
2023. okt. 13. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!