6#: Szerintem nem hozható be az országba sajnos. Minden évben előkerülnek, akik kezdik, mint a 8-as válaszoló.
Nem tudom egyeseknek miért fáj, ha valakinek tetszik a Halloween. Mint írtam, én is dekorálok ilyenkor, de ettől függetlenül mindig megyünk a temetőbe is gyertyát gyújtani.
Nálunk az utcában egy kisgyerekes család elkezdte, hogy járnak beöltözve csokit gyűjteni aznap. Nagy sikere nem volt.
De a környékünkön több háznál is volt halloween buli. Viszont olyan mint külföldön sosem lesz.
Beöltözésre vagy akár rémisztgetésre ott a farsang.
Mi Mindenszentekkor és utána halottak napján az elhunytjainkra emlékezünk. Ha már "őszi hangulat", az év melyik más időszakának szimbolikája mutatná meg kifejezőbben az elmúlást, mint az ősz?
Megjegyzem az angolszász kultúrában mondjuk nem is Halloween környékén van olyan jellegű megemlékezés, mint nálunk halottak napján, így ott ez senkit nem zavar.
"vagy hasonlókat"
Miket pontosan?
Nálunk a városban van, lehet jelentkezni vendéglátónak, akik várják a beöltözött gyerekeket és szülőket.
Illetve a baráti körrel mi lassan 10 éve minden évben tartunk házibulit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!