Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szalagavatón lehet tanárral...

Szalagavatón lehet tanárral táncolni?

Figyelt kérdés
A rendes keringős formációban nyilván osztálytárssal táncolok, viszont szokás ugye a legvégén egy ilyen apás/anyás tánc. Ám édesapámmal igen nehezen táncolnék, amikor nem az életem része, egyáltalán nem is ismerem. A nagyapám nem él, a nagybátyám pedig olyan munkát folytat Amerikában, ami miatt nem tud hazajönni akármikor, tehát ez esélytelen, hogy egy férfi rokonnal táncoljak. Viszont van egy tanárom, akivel nagyon jóban vagyok, és szerintem szívesen is táncolna velem, ha megkérném, csak nem tudom, hogy ez mennyire szokás. Nagyon kinéznének, ha én egy tanárommal táncolnék ennél az "apás táncnál"?

2023. jan. 28. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
lehet
2023. jan. 29. 00:12
 2/7 anettbp válasza:
82%
Szerintem ez nagyon kedves ötlet. Kérdezd meg nyugodtan, biztosan örömmel fog igent mondani.
2023. jan. 29. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
A végén bárkivel lehet. Én külsős barátot hívtam és kértem fel a végén.
2023. jan. 29. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Táncolj anyukáddal, nem gáz hha nem az ellenkező nemű rokonoddal táncolsz, de a tanár is jó hha olyan kapcsolatban vagytok
2023. jan. 29. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem így gáz
2023. jan. 30. 04:33
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Úristen, nehogy benedvesedjél már!!!
2023. jan. 30. 12:23
 7/7 NTBS ***** válasza:
62%
Igen.
2023. jan. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!