Hogy telik nektek advent első vasárnapja?
Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 17:12
22/28 anonim válasza:
Vacakul, nem vagyok jól. Fáj a fejem és rohadtul szédülök, de fogalmam sincs, mitől. (Rég nem ittam alkoholt.)
23/28 anonim válasza:
Szokásos vasárnap. Sokáig alvás, bolt, rokonok jöttek, főzés, ebéd, rokonok mentek, romeltakarítás, játék a gyerekkel egész nap, délután nagy séta, díszítés megcsodálása, 4 csomag feladása, vacsora, fürdés, rendrakás, altatás, tv+olvasás, szex, nemsoká alvás ;) Holnap nem akarok dolgozni érzés..
24/28 anonim válasza:
Ugyanúgy mint bármelyik másik vasárnap.
26/28 anonim válasza:
22 az egész család szédül ma, sovány vigasz tudom.
Ettem, aludtam, bevásároltam, ittam, szóval a szokásos.
27/28 anonim válasza:
Hát nem tudom régen nem volt ilyen nagy dolog, hogy advent elso, 23 vasarnapja.Most boldog boldogtalan ajtatoskodik..az is aki azelott nem volt vallasos.
Ugyanolyan vasarnap mint a tobbi, én még dolgoztam is raadasul, mert rám esett..a dec. 24 is rám fog esni, ugyhogy...
28/28 anonim válasza:
Már csak a bőr húzogatása okoz örömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!