Mit adtok apukátoknak apák napjára?
Figyelt kérdés
Mit adtok apák napjára az apukátoknak? Ha van jó ötletetek, akkor akár írhattok régebbi ajándékot is!2022. jún. 19. 13:12
2/9 anonim válasza:
Semmit, soha nem is kapott. Nem érdemel semmit.
5/9 anonim válasza:
Apa vagyok, nem tetszik a hanyatló nyugat ünnepe!
6/9 abrakadabra69 válasza:
Semmit , nem a mi ünnepünk hát nem tartjuk meg,mint ahogy eddig se
hanem az év másik napján azt amire szüksége van...
7/9 A kérdező kommentje:
#5.
Mi ebben a "hanyatló nyugati"? Az apák tisztelete, meg a családi összejövetelek, azok biztos "hanyatló nyugatiak"... Egyébként Kelet-Európában, sőt Ázsiában is ünneplik.
2022. jún. 19. 22:24
8/9 anonim válasza:
Én apa vagyok és mi megtartottuk. A párom meghívott ebédre, a kisfiam meg az eddigi sok szeretetéből ugyanúgy adott, mint eddig. Örülök neki, habár nem tárgyi ajándék, hogy a szobatisztasága ezen a héten kezdődött meg, így én ezt is ajándékként élem meg, mert azt látom, hogy egészséges, értelmes kisfiúcska lesz belőle :) aki ilyen torz világban szépen nevelkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!