Esküvőre cipőt illik e? Nagyon hülyén hangzik?
Figyelt kérdés
Barátnőm esküvője lesz es én leszek a tanu, mivel nem nagyon szeretem a magassarkut így arra gondoltam hogy hosszú ruhát vennék és esetleg egy vaszoncipot szinben ruhahoz illot amit flitterekkel feldobnék. Láttam neten h a menyasszonyok szoktak a ruha alá felvenni ilyet h feher tornacipo es csillogos flitterrel feldobjak. Igy jött az ötlet.2021. dec. 1. 07:50
1/5 anonim válasza:
Olyan cipöt veszel fel, ami neked tetszik, föleg, ha nem is látja senki, akkor eleve miért gond.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem illik...
Komolyan, inkabb legyel mezitlab, meg az is jobb...
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Én egy temetésre mentem tavasszal tornacipőben, bár minden órás terhes voltam és nem tudtam mást felvenni. Amúgy ha kocsival mész/mentek vigyél váltó cipőt ott szép cipőben amúgy meg amiben jól érzed magad
5/5 Kései Sirató válasza:
4-es, tudod mi jutott eszembe erről? Hogy a kolléganőm temetésén a pap fehér tornacipőben volt, nagyon gáz volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!