Szereted a tüzijátékot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 14:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, gyönyörű fénye beragyogja az ezer éves szent hazát.
Nem, ócska proli dololg.
32 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nemzeti ünnep esetén igen, egy fontos jelképe az ünneplésnek.
De amikor már minden jelentéktelen napon is tűzijátékoznak, az már tényleg "proli" dolog
2/11 anonim válasza:
A szavazásod elég gáz.
Miert nem lehetet csak igen/nem.
Ez így elég proli.
3/11 anonim válasza:
Kutyás vagyok, rá se hederít az ebem. Azok siránkoznak akik nem nevelték jól de könnyű másokat hibáztatni.
4/11 anonim válasza:
Sosem értettem ezt az "elszökött a kutyám" dolgot.
Egy jó gazdától szerintem nem szökik el, hanem inkább hozzá bújik, ha valami baja van, vagy fél.
Mi mindig beengedtük a házba a nagytestű kutyát is, ha megijedt a hangos durrogástól, és sosem szökött el, illetve a házban már nem is félt annyira, lenyugodott.
5/11 anonim válasza:
Nem szeretem különösebben. Egyszer (talán 20 éve is van már) ott voltunk mi is, (pesti férjem lett, és én még nem láttam élőben, így elmentünk). A tömeg borzasztó volt, maga a látvány viszont szép volt. Viszont azóta sem vágyódtam kimenni a tüzijátékot nézni.
6/11 anonim válasza:
Szeretem, pedig sem nagymagyar nem vagyok, sem pedig fideszes.
7/11 anonim válasza:
Kettes proli magára vette, pedig ugye akinek nem inge…
10/11 anonim válasza:
Szívesen elnézegetem, csak sajnálom, hogy hamar vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!