Egy 60 fős esküvőbe mennyire illik kiöltözni?
Figyelt kérdés
Ilyesmi ruha belefér? (Feketét lehet felvenni erre az eskuvore)2021. jún. 30. 14:23
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon feltűnő ruha. Én egyszerűbbet választanék.
3/9 anonim válasza:
feketében amúgy sem szoktak. és nyár van
4/9 anonim válasza:
feketében esküvőre? ne. nagyon ne. se piros se fehér.
amúgy ugyanúgy kell öltözni mint egy 10 vagy 100 fősre
5/9 anonim válasza:
4.nek van igaza. Nem a létszámtól függ, hanem hogy hol és milyen típusú esküvő lesz. De ez a ruha nem esküvőre való, azonkívül a feketét tényleg hanyagold. Akkor is, ha valaki azt mondta, hogy nem lesz belőle gond.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fekete, piros es a feheret nem illik, de a menyasszony mondta, hogy nyugodtan lehet feketeben menni
2021. júl. 1. 13:34
7/9 anonim válasza:
az esküvő nem egy estély, arra illik a fekete.
8/9 anonim válasza:
Itt nem a színnel van a baj. Nagy tüllös szoknyát a menyasszony vagy a koszorúslányok viselnek.
9/9 anonim válasza:
Nem a színével van baj, semmi gond a fekete ruhákkal. Pláne színes kiegészítőkkel. Szerintem valami visszafogottabbat válassz, ennek ráadásul olyan határa van a modellen is, mintha le akarna csúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!