Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc ünneped ?

Melyik a kedvenc ünneped ?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Húsvét. Vallásos vagyok, én is, meg a családom is, szóval eleve a legnagyobb ünnep az évben, de ezen kívül még szeretjük a hagyományokat is, amik ide kötődnek. Hasonló nálunk, mint a karácsony.

2. Karácsony. A vallás szempontjából ez is fontos, valamint ez az ünnep is nagyon családias, ennek is megvan a maga hangulata és ehhez is kapcsolódnak szép hagyományok.

3. Újév, szilveszter. Ennek számomra mindig van egy olyan hangulata, hogy van lehetőségem újrakezdeni, helyrehozni, amiket elrontottam. Nagyon tetszik az egész hangulatában, hogy egy részben nagyon családias és meghitt, a másik részben viszont nagyon jó hangulatú és "bulis".

4. Pünkösd. Itt is fontos szerepe van a vallási üzenetnek, meg annak is, hogy jelzi, hogy már nem kell sokáig korán kelni és hogy itt van végre a nyár.

5. Igazából minden ünnepet szeretek, amiket megtartok. Nincs olyan ünnep, amit kifejezetten nem szeretnék, csak a fentiek a toppok.

2021. ápr. 2. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!