Miért várom ennyire a szülinapomat? Mit csináljak addig?
Figyelt kérdés
Tudom, önzőségnek hangzik, de ki ne várná a 18. szülinapját? Még soká lesz (03.22), ezért kitaláltam, hogy össze írok ilyen “100 dolog, amit meg szeretnék csinálni a 18. szülinapomig listát. Miket írjak rá? Akármi jöhet2021. jan. 25. 15:47
1/21 anonim válasza:
Talán azt, hogy értelmesebb dolgokkal elütöd az időtet, mint hülye kérdések kiírásával a gyakorira.
2/21 anonim válasza:
Olyanokat amiket megszeretnél csinálni a szülinapodig. Vagy amiket még nem csináltál a szülinapod elött.
3/21 anonim válasza:
Most őszintén. Mi tudjuk hogy miket akarsz elérni?
4/21 anonim válasza:
- megölelem a szeretteimet csak úgy
- elolvasok egy jó könyvet
- hallgatom a szél zúgását
- elolvasom Márk/Máté/Lukács/János evangéliumát
- megajándékozom a tesó(i)mat, ha van
- hallgatok egy olyan zenét, ami olyan műfajból való, amit eddig talán még sose hallgattam
5/21 anonim válasza:
Alighanem "ülök otthon a koronavírus miatt" lesz, inkább a jövő évit tervezd.
6/21 anonim válasza:
Tegyél jót az emberekért. Segíts a házimunkában, legyél mosolygós, és kedves stb. Ezek a legnagyobb dolgok, főleg, hogy így másokat is boldoggá tehetsz.
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
7! Igen, nagyon gyerekes vagyok😀, de boldog
2021. jan. 26. 19:15
10/21 anonim válasza:
Inkább buta.
Ötleteket vársz hogy te mit akarsz csinálni?? Akkor azokat nem te akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!