Ha minden zárva van, akkor megbüntethet-e a közteres, ha az utcán a fa mellett pisiltem az egyik nagyvárosban? Mi ilyenkor a teendő?
Nem akartam én közbotrányt okozni, de képtelen voltam tovább tartogatni!
Az égvilágon semmi sem volt nyitva (nem volt kijárási tilalom), sem a városházára, sem egy közeli orvosi rendelőbe nem engedtek be a járványra hivatkozva. Az összes kocsma, étterem, és hasonló minden zárva volt!
Előzőnek: nőként is lehet! Csak a kabátoddal le kell takarrnod magad.
Amúgy igen, megbüntethetnek kérdező, de mivel nem vették fel az adataidat, így nem fogják kiszámlázni. A köztereseket nem hatja meg, hogy nincs nyitva wc.
Köszönöm a válaszodat 2-es, csak ha nincs nyitva WC, akkor mégis, mi alapján büntethetnek meg?
Van lehetőségem a rendeletet betartani? Nincs! Szándékosan pisiltem az utcán? Igen, kényszerből!
A közteres be tudta volna tartani a rendeletet? Nem!
Akkor mégis: mi alapján büntet meg???!
Ezt azoktól kérdezd, akik a jogszabályokat kitalálták. Különben azt is mondhatják, pisilj otthon, és kész.
Amúgy meg járványmentes időszakban sem nagyon vannak nyitva nyilvános vécék.
Ez fényes nappal történt, akkor mindig van lehetőség pisilni - normál esetben. Most is a városvezetésnek kéne gondoskodni a helyszínekről.
Hülye rendelet - biztos hülyék csinálták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!