Ha elmarad a Busójárás be se lehet öltözni?
Figyelt kérdés
Értem, hogy nem szerveznek programokat és az önkormányzat nem szervez programokat és nem támogatja a csoportokat, de ha civilbe beöltözünk a barátaimmal, ak megbüntethetnek minket?#busójárás #Fuckcovid19
2020. nov. 13. 18:02
1/9 A kérdező kommentje:
Ajjaj, szóval kissé fáradt vagyok már :D
Szóval azt szerettem volna írni, hogy: Értem, hogy az önkormányzat nem szervez programokat és nem támogatja a csoportokat, de ha civilbe beöltözünk a barátaimmal, ak megbüntethetnek minket?
2020. nov. 13. 18:06
2/9 anonim válasza:
És úgy akarsz majd járkálni az utcán, meg a boltba?
3/9 A kérdező kommentje:
Voltál már busójáráson? Persze!
2020. nov. 13. 18:41
4/9 anonim válasza:
Abban az időintervallumban, amikor nincs kijárási tilalom, olyan ruhában mész az utcára, amilyenben akarsz, amennyiben a ruházatod eltakarja, amit el kell takarnia.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom miért kell elhalasztani,hiszen elég jó maszkuk van👹
7/9 A kérdező kommentje:
Végülis én is😄
De úgy hallottam, hogy pénteken lesz valami gyűlés a csoport vezetőknek👀
2021. jan. 27. 22:18
9/9 A kérdező kommentje:
Én sokaclány🙈
2021. jan. 28. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!